Let op: Dit product wordt aangeboden via Bol.com.

FSX Gold

€29,99

Koop FSX Gold op Dutchfs.com. De grootste Nederlandse Flight Simulator website.

Flight Sim X Gold is Flight Sim X Deluxe en Flight Sim X Acceleration samen! De meest recente Flight Simulator versie! De lucht is grenzeloos, de wereld is bruisend. Ga mee in deze dynamische levende wereld vol plezier en avontuur. Ga de uitdaging aan en vlieg één van de 50+ missies over de gehele wereld. Of het nu je eerste keer is op de Tarmac, of je een Flight Simulator veteraan bent, wees voorbereid op een avontuur op wereldschaal.

Verpakking: DVD-doos
Introductie: 01-10-06
EAN: 882224749305

Dit product kunnen wij helaas niet zo goedkoop als Bol.com leveren. Klik op bestellen om naar de website van Bol.com te gaan.

Levering

U ontvangt uw bestelling binnen 2-3 werkdagen op het door u bij het bestellen aangegeven adres via TNT Post. De verzendkosten zijn per bestelling, onafhankelijk van het aantal artikelen.
Verzendkosten: €3,49

Ruilen & Retourneren

Wij willen dat u blij bent met uw aankoop. Als je dit voor wat voor een reden dat ook niet bent, dan is het altijd mogelijk om deze binnen 14 dagen te ruilen voor een ander artikel. U kunt uw aankoop ook retourneren en uw geld terug krijgen. Let op dat bij software de verzegeling niet verbroken mag zijn.

Afbeelding FSX Gold