Flight Simulator downloads, resources and active forum.

Picture of the week

About us

Dutchfs.com is one of the eldest homepages dedicated to the Dutch Flight Simulator-community. Since 1997 one can find information about various flight-simulation-programs: Microsoft FSX, Dovetail Games FSX Steam Edition, Lockheed-Martin Prepar3d, Laminar Research X-Plane and Flight Gear. There is also a lot of information available about Microsoft Flightsimulator 9 and earlier. In our forum we offer information and knowledge-sharing about these flight-simulators for pc. We also have a download-library containing various manuals, downloads for liveries, scenery, panels etc.

Search the FREE Dutchfs.com download libary

Flightsim version:
Keyword:

How it works?

Enter your Microsoft Flight Simulator version. Search for a certain keyword. For example "KLM" if you want to have a KLM repaint or search for "Netherlands 2000" if you want the Dutch scenery on your computer.

 • Flight Simulator Show in Cosford (UK) 8 oktober 2016

  Published: Thursday, September 22, 2016
  OtherHet belangrijkste evenement op het gebied van vluchtsimulatie in Engeland, Flight Sim 2016, zal plaatsvinden in Hangar 1 van het prestigieuze RAF Museum in Cosford. Het gehele museum zal op die dag geopend zijn en kan gratis bezocht worden..

  Na het enorme succes van de vorige shows is Just Flight verheugd om ook deze keer als gastheer van dit evenement op te treden, waar alle grote namen uit de wereld van Flight Simulation vertegenwoordigd zullen zijn en waar de bezoekers de kans krijgen om kennis te nemen van de laatste FS software, seminars te volgen en informatie te krijgen van toonaangevende ontwikkelaars en uitgevers, bij te praten met oude vrienden - en om misschien nog met een paar leuke aanbiedingen naar huis te gaan!
  De show duurt van 9:30 tot 17:00 uur (plaatselijke tijd). Laminar Research (X-Plane) geeft een presentatie en Q & A van 11:00 tot 12.30 uur en van 14:30 tot 16:00 uur.

  Klik hier voor meer informatie.
 • Open Dagen Simcenter op Luchthaven Lelystad

  Published: Friday, August 9, 2013
  Lelystad, 1 augustus 2013 - In het weekend van 2 en 3 november 2013 kan iedereen die geïnteresseerd is in vliegsimulatie bij Simcenter een kijkje komen nemen bij de professionele full motion Boeing 737-800 Flight Simulator. De Open Dagen van Simcenter vallen samen met het Flight Simulator Weekend bij de Aviodrome, naast Simcenter op de luchthaven Lelystad.

  De Boeing 737-800 Flight Simulator zal een groot deel van de dagen actief zijn. Wanneer de full motion simulator niet wordt gebruikt, kunnen de bezoekers van de Simcenter Open Dagen onder deskundige begeleiding een kijkje nemen in de cockpit van de simulator, waarbij ze een uitgebreide toelichting krijgen. En dat is leuk voor iedereen; zowel voor vakantiegangers die nooit voorbij de gepantserde deur van de vliegtuigcockpit komen, als voor piloten die na hun opleiding ook eens willen kennismaken met de Boeing 737.

  Full motion
  Belangstellenden die tijdens het Flight Simulator Weekend zelf willen vliegen in de full motion Boeing 737-800 Flight Simulator bij Simcenter, kunnen gebruik maken van een bijzondere aanbieding die alleen dit weekend geldig is en deze vooraf reserveren. U wordt dan voor een bijzonder ´Open Dag-tarief´ tijdens uw ´vlucht´ begeleid door een professionele instructeur. Desgewenst kunt u maximaal twee passagiers meenemen in de cockpit en tussentijds wisselen. Reserveren kan via www.simcenter.nl, voor vluchten op vrijdag 1 t/m zondag 3 november tussen 09.00 en 21.00 uur. Uiteraard mag u tijdens uw vlucht filmen en fotograferen.

  Vliegervaring
  Simcenter is gevestigd naast de Aviodrome op de luchthaven Lelystad aan de Arendweg 37. Alle bezoekers van de Simcenter Open Dagen ontvangen tijdens deze dagen een kortingscheque voor en voordelige vliegervaring op een later moment in de Boeing 737-800 Flight Simulator.
  Alleen tijdens de Open Dagen geldt de aanbieding waarbij u 20 minuten lang vliegt voor slechts € 39,50 pp. in de full motion Boeing 737-800 Flight Simulator. Daarbij mag u - maximaal 2 - passagiers meenemen (en tussentijds wisselen). Kijk voor meer informatie op www.simcenter.nl/FS2013 of bel 0320-288030.
RSS
Dutchfs Twitter Facebook