Flight Simulator downloads, resources and active forum.

Picture of the week

About us

Dutchfs.com is one of the eldest homepages dedicated to the Dutch Flight Simulator-community. Since 1997 one can find information about various flight-simulation-programs: Microsoft FSX, Dovetail Games FSX Steam Edition, Lockheed-Martin Prepar3d, Laminar Research X-Plane and Flight Gear. There is also a lot of information available about Microsoft Flightsimulator 9 and earlier. In our forum we offer information and knowledge-sharing about these flight-simulators for pc. We also have a download-library containing various manuals, downloads for liveries, scenery, panels etc.

Search the FREE Dutchfs.com download libary

Flightsim version:
Keyword:

How it works?

Enter your Microsoft Flight Simulator version. Search for a certain keyword. For example "KLM" if you want to have a KLM repaint or search for "Netherlands 2000" if you want the Dutch scenery on your computer.

  Jonge webmaster al een jaar actief in de reisbranche
  Posted by Peter - Source: Vliegervaringen.com - 3734 views
  Published: Tuesday, April 24, 2007
  De reisbranche is al lang niet meer exclusief het domein van touroperators en reisbureaus. Dat bewijst de website www.vliegervaringen.com maar weer eens. De initiatiefnemer en eigenaar is de 14-jarige Thijs Eggink uit Groningen. Vliegervaringen.com is begonnen als schoolproject en is online sinds 24 april 2006. Na één jaar en met inmiddels honderden recensies van luchtvaartmaatschappijen is de site bezig definitief een plekje in het online reislandschap te veroveren.

  De provincie Groningen heeft een historie waar het jonge internetondernemers betreft met Ben Woldring van Bellen.com, die 13 was toen hij die site begon. Thijs wordt binnenkort 15, juist voor het éénjarige bestaan van zijn site. Hij is vast van plan er een succes van te maken.

  De eerste versie van Vliegervaringen.com maakte Thijs helemaal zelf. Pas later, toen hij werd overspoeld met vliegervaringen die hij allemaal handmatig moest verwerken, is hij de site met externe hulp gaan automatiseren. Inmiddels zit er zelfs een Engelse versie van de site aan te komen (www.flightopinions.com).

  Om de aanpassingen aan de site te kunnen doen ging de 14-jarige op zoek naar inkomsten voor zijn site. Die vond hij onder andere in een samenwerking met een bekende vliegticketsite, www.BestTickets.nl. Op de site van Thijs staan links naar BestTickets. Thijs krijgt een bepaald bedrag betaald wanneer iemand van “zijn” bezoekers een vliegticket boekt op BestTickets.nl.

  Thijs is vast van plan een succes van zijn site te maken. “Met meer vliegervaringen krijgt de site automatisch nog meer waarde voor onze bezoekers. Het zou mooi zijn als iedereen die wil gaan vliegen straks eerst even op www.vliegervaringen.com kijkt.”

  Photo

Dutchfs Twitter Facebook